Waarom een leuke man vinden moeilijk is


Al een geruime tijd ben ik op zoek naar een mooie man of zeg maar een goed uitziende man. Hij moet niet alleen mooi zijn. Hij moet me kunnen waarderen en respecteren. Een mooie man is moeilijk te vinden omdat ze weten dat ze mooi zijn en ze zijn bijna allemaal bezet. Ramona is 25 jaar en heeft een kind van 2jaar. En al op haar 21ste kwam ze tot de ontdekking dat ze op mooie mannen valt. Ze voelt der zo gehecht aan mooie mannen en ook nog comfortable. Ze wilt indruk maken op mensen. Ramona leerde een man kennen via Facebook. Hij heet Melvin. Hij was een hele leuke man. Hij is meer dan mooi. Melvin is 35 jaar oud.    Melvin beweerde dat hij vrijgezel was. Hij liet niks wijzen dat hij al in een relatie zat. Hij kwam me optijd bezoeken. Ik had echt geen idee dat hij in een relatie zat. Ik mocht gewoon in zijn telefoon. Maar omdat hij alles in zijn telefoon verwijdert zou ik via zijn telelefoon nooit tot de ontdekking komen dat er zoiets gaande was. Maar door goed observeren kwam Ramona snel erachter dat hij zijn vrouw en kinderen heeft. En dat hij een getrouwde man is.  Hij wilde gewoon misbruik van haar maken. Het ging bij Melvin alleen om  sex. Verder wilde hij geen goede contact met haar. Hij gebruikte  haar gewoon als een slaaf. Ramona en Melvin hadden geen lange relatie

Ze ontmoette een andere leuke heer

Ramona wist niet dat het zo ver zou komen. Patrick (43) is een ook getrouwde man. Hij heeft een leuk gezin. Een heel mooie Nederlandse vrouw en drie kinderen. Die man heeft ze ook op Facebook ontmoet  en wanneer zijn foto’s verscheen met zijn gezin was zij  altijd de eerste die like-knopje klik omdat haar droom is dat ze ooit zo’n mooi gezinnetje wil hebben. Ramona had nooit gedacht dat hij haar ooit een berichtje zou sturen.
Hij was degene die Ramona vaak aanleidingen gaf terwijl Ramona zijn relatie dood serieus respecteerde. En mocht er wat gebeuren wilde Ramona niet de rede zijn dat er wat tussen hun relatie komt. Ramona heeft altijd gezegd dat ze nooit een relatie wil met een getrouwde man.
Zij bleven een jaar lang continue praten zonder dat ze elkaar ooit hebben gezien. Ineens klikte het tussen ons ik voelde me ook comfortabel en Ramona kon van alles met hem praten omdat hij een luisterend oor heeft en zijn adviezen zijn het waard. Ze heeft nog nooit zolang gesocialiseerd met iemand op Facebook. Ze had gewoon geen zin om mensen te schrijven maar hij was gewoon anders. Maar een keertje toen hij der wilde zien hadden  mooi hun afspraak gemaakt. Maar later bleek dat het zijm vrouw was die de afspraak met Ramona maakte. Ze kwam gewoon op de plaats waar ze zouden daten. Toen ze Ramona zag aankomen. Begon ze uit te schelden en wilde ook met haar vechten. Ze wist niet  dat het haar mooie man die Ramona zo verleidde. Ze dacht dat het omgekeerd was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *