Klaarkomen tijdens seks uitstellen in IJburg-Zuidoost

Klaarkomen tijdens seks uitstellen in IJburg-Zuidoost

In IJburg-Zuidoost heb ik als seksuoloog eens een keer een geval gehad waarbij een man mij geheel in details vertelde hoe zijn ervaring was toen hij een te snelle orgasme kreeg. Hij was klaar om seks te hebben met zijn partner, zodanig klaar alsof hij het nooit eerder had gedaan. Hij had alles netjes geplanned. Ze hebben samen gegeten en aan de tafel begon het geflirt al. Ze zijn naar de slaapkamer gegaan en op bed begonnen ze elkaar te strelen. Hij wist precies hoe hij haar gek kon maken en dat deed hij bij de voorspel. Nu is de penetratie begonnen en na 5 keren stoten kwam hij al klaar. Arme man. Hij werd helemaal rood. Hij voelde gewoon dat hij helemaal rood was geworden van verlegenheid voor zijn partner. Hij is toen bij mij gekomen om hulp te vragen om dit te voorkomen. 

Is klaarkomen uitstellen belangrijk?

Niet alleen voor je partner, maar ook voor jezelf is het erg onprettig als je elke keer te vroeg een orgasme krijgt. Het kan je laten voelen dat je niet echt ‘mannelijk’ genoeg bent en dat je minder waard bent voor je partner. Natuurlijk wil je haar alle plezier geven, alleen lukt het je niet. Je zou haar dan nog wel oraal kunnen bevredigen of vingeren. Echter, op langere termijn zal zij toch meer behoefte hebben aan penetratie. Het zal voor haar ook geen pretje zijn om helemaal geen seks meer te kunnen bedrijven. 

Kom je te vroeg klaar, kan dit ook schadelijke gevolgen hebben voor jullie seksleven en uiteindelijk jullie relatie. Zijn beide partners niet in harmonie op seksuele gebied, dan kan de relatie erg onstabiel zijn. Probeer daarom te leren hoe jij je orgasme zoveel mogelijk kunt uitstellen.

Doe je dit, dan krijg je ook wat meer zelfvertrouwen. Je zult meer zelfverzekerd zijn over je prestaties in bed. Je zou meerdere standjes kunnen proberen ook. Ook voor je partner is dit beter. Zij zal meer bevrediging krijgen dan daarvoor. Deze zelfvertrouwen zul jij je leven lang hebben.

Met mijn hulp heb ik heel wat mannen in IJburg-Zuidoost hun zelfvertrouwen terug gegeven. Ze merkten direct op dat zij veel gelukkiger leven, want hun seksleven is immers verbeterd, het is op orde nu en zij hebben minder zorgen en stress. Kortom, Het uitstellen van je orgasme is veel gezonder voor jou als man. 

 Blijf langer ‘staan’ met een condoom

Dit is 1 van de simpelste tips die ik mijn clienten in IJburg-Zuidoost geeft. Door een condoom te gebruiken, krijg je minder seksuele prikkels op je eikel en de rest van de penis. Heb je minder prikkels, dan heb je minder stimulatie. Heb je minder stimulatie, dan kom je minder snel klaar. Probeer dus een condoom te gebruiken tijdens de seks. Ook is het voordeel hiervan dat jij je partner niet ongewenst zwanger zal maken en je zal een dergelijke soa kunnen voorkomen. Daarom, probeer altijd liever een condoom te gebruiken. Ook al is je partner aan de pil en hebben jullie je testjes al gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *