Gelukkig zijn zonder relatie

Zwanger van hem maar hij gaat vreemd


Rogier en ik zijn 5 jaar bij elkaar. Ik snap wel dat hij nu even niet van mij houdt en mij niet aantrekkelijk vindt. Ik baal ook van mezelf maar is het echt normaal dat mannen vreemdgaan als hun vrouw zwanger is? Hij zegt dat het erbij hoort, en dat ik me niet moet stressen. Is dit normaal? Moet ik dit echt accepteren of moet ik het huis uitgaan. Ik wil niet bij hem weg. Ik wil samen onze zoon opvoeden, en hij wil ook niet dat we uit elkaar gaan. Ik heb hem dat gevraagd. Verder is hij er wel voor me, hij zorgt goed voor me en helpt mij in huis. Maar het vreemdgaan, ik kan daar echt niet mee akkoord gaan. Hij zegt dat het door de hormonen komt en dat het wel overgaat.


Voel me gelukkig wanneer ik alleen ben 


Ondanks mijn zwangerschap voel ik me achter gehouden door deze man. Hij loopt vreselijk uit. En het maakt hem niet uit als ik erachter kom of  niet. Hij liep een keertje uit met mijn bloed eigen zus. Me zus had al een tijdje een oogje op hem. Zogenaamd kwam ze me zeggen dat me man uitloopt en dat ik hem moet laten. Ze kwam me advies geven met de bedoeling dat zij met hem zou gaan als ik hem zou laten.  Maar ik merkte het gelijk op dat ze dat wilde doen. Me zus heeft nooit een vriend gehad althans ze heeft nooit een vriend na huis gebracht. Zou kunnen dat ze hier en daar neukt want ik hoorde enkele vervelende verhalen over haar. maar goed ik stoorde me niet aan me zus. En ik nam geen van haar adviezen.

Alleen zijn voelt gelukkiger aan

Ik heb op een of ander dag stop gezet aan de relatie tussen Rogier en ik. Ik was alles van hem al zat. Ik wilde kijken als gelukkig zou leven zonder hem. Ik heb alles van hem uit huis gezet. Alles van hem heb ik voor zijn ouders gebracht. Ik heb ze ook verteld wat hij allemaal doet. Hoe hij op me zenuwen werkt. En hoe hij de laatste tijden vreselijk voor me heeft gelogen en ook nog uit liep. Ik heb ze ook voorgehouden dat ik bang ben voor onbesmettelijke ziektes die nu een rage is. Zijn ouders hebben me gezegd om het echt te stoppen met hem en hem te laten in zijn waarde. Ze vinden dat ik een betere man verdien. Ik wil geen relatie meer met geen enkel man. Ik voel me echt gelukkig hoe ik nu alleen ben. Ik focus me nu alleen op me toekomst. Als ik daadwerkelijk een man verdient zal die man met de tijd komen. De tijd zal wel alle wonden helen die hij heeft achter gelaten. Ik wacht op de komst van me baby die mij gelukkiger zal maken dan ik al ben. Mijn dochtertje zal he verschil maken. De vader of zeg maar de verwekker van me baby hoeft helemaal niet te komen en te zeggen dat hij der gaat komen verzorgen ik wil dat absoluut niet. Ik werk hard om haar te verzorgen. Ik leef echt gelukkig zonder hem en ook nog zonder een relatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *